yeeeeah

shit. jag hade inte ens fattat vart vi skulle, men det där ser ju UUUNDERBART ut!
nu ska jag bara hoppa lite på resväskan, sen taggga ner och sova.
seeeeeeya, we'll miss u all!
/J

Opatija



hit åker vi imorgon :DD

ha det toppen här hemma, för det ska vi ha !

see ya!

/F

all around the world

Tjoho

uppe med tuppen, as usual! Jag börjar bli van vid att gå upp tidigt nu, jag är  tillomed nästan pigg (Y)
nu strax är det gymmet som gäller innan jobbet, gött. världens finaste gym är det, really! jobb 9-16, sedan hem och packa klart, samt göra allt som står på min att göra-lista för dagen, den är lång kan jag lova! nu måste jag skynda mig så jag är klar när Frida kommer.
Seeya
/J

I believe in miracles

haha kroatienresan är räddad, min fötter kommer att överleva. jag har äntligen ett par gladiatorsandaler !!!
jag höll verligen på att bryta ihop när jag inte hitade några i borlänge i måndags, efter det såg jag bara folk med gladiatorsandaler över allt, snygga dessutom.
så idag åkte jag en snabbis till insjön efter jobbet. hahah om man åker dit och letar skor är man desperat, och ja det var jag! men jag hittade ett par som får duga, från barnavdelningen dessutom ;)

nu ska jag fortsätta packa och prioritera vad som ska med och inte, svårtsvårt!
i morgon ska vi upp å hoppa tidigt och träna på gymmet innan jobbet : )

knappt 2 dagar kvar nu :DDDD

TJINGELING
/F


take me away

Tjaaaaaaaaaaaaa!

hoppas ni har det förjävla bra, som elins brorsa säger. idag har vi jobbat näst sista dagen innan resan, och det gick la finfint! det var lugnt, lite folk och vääldigt varmt. folk låg väl på stranden och stekte antar jag, men det får vi också göra snart :D

egentligen har jag inte så mycket att säga, kattungarna är jättestora och jag borde ta kort på dem eftersom de typ kommer vara dubbelt så stora när vi kommer hem, tråkigt. nu ska jag börja packa, och städa kylskåpet. wiho!

puss
/J


avslutningsfesten i 9an, hahaha

torsdag

Tjohoooooooooo

VÄRSTA härliga dagen det var idag då! Först rullskidor omänskligt tidigt på morgonen, sen lite stick i armarna, sen lite städa och sen lite chill på noret, och en sväng ner till barkdal. Efter det lite jobb och lite moppe, och nu borde jag sova. Kanske inte låter som en toppendag, men det var det, alla chillstunder var så nice, och det var så himla fint överallt idag. Fint nere vid vattnet, fint på kvällen, fin utsikt på jobbet, fint väder. Jag kände mig nästan lite poetisk. Men serri, Leksand har inte varit såhär fint på länge! Dessutom är det ju så jääkla härligt att bara glida omkring i shorts och linne utan att frysa och utan problem.

Förutom allt som var fint idag, så har jag köpt böcker (Y) Tönt-varning på mig? Nä. Bara nice. Jag älskar böcker, särskilt när dom är mina, hehe. Dessutom var det twilight-böckerna, de två första, och det är ju underbart. Jag skulle köpa halva bokhandeln om jag var rik. typ i ♥pocketböcker. nu ska jag läsa resten av sommaren, de få stunder jag hinner iaf!

jobbet idag var också okej, förutom att folk verkar ha lite probs med att förstå öppettiderna, plus att det var otroooligt varmt. men vad gör det en dag som denna?

aaah, men nu ska jag sova. Värsta gladinlägget. jag är glad. Det har varit en toppendag :D
och en sak till; 3 DAGAR KVAAAR!

ha det bra, love u all
/j

5 dagar

iiiiiiiiih
i like the weather!!
okej, molnen tog upp himmlen en stor del av dagen, men det känns ändå som att det är sommar nu : ))
och nu är det inte heller mindre än FEM DAGAR kvar, sen drar vi till Kroatien :D förutom Kroatien så kommer vi besöka en hela massa andra länder i Europa, bla. ska vi orienterar i alperna i Slovenien tror jag det var. Ska bli toppen kul, jag längtar verkligen hur mkt som helst nu. Dessutom ska det bli 30+ och sool första dagen där nere (Y)

ikväll har jag tränat intervaller med annat ol-folk här hemma,det var en evighet sen sist så därför var det hur kul som hellst att kuta runt i skogen vid källan igen.
nu ska jag leta fram lite jordgubbar och bara njuta av den sköna kvällen.

Ciao
/F


måndag

shuuu.

nu börjar det likna sommar här i leksand igen, vilket är skönt, sålänge man inte ska träna. Usch, jag hatar att träna när det är varmare än 10 grader, men är det sommar så är det, och Kroatien lär ju knappast vara kallare.. :p
Dagen spenderades först på strandpromenaden där lite intervaller avverkades, och till min förvåning var mina ben med på noterna idag, händer inte ofta! Efter det drog jag, Julia och Frida iväg till borlänge och letade desperat efter gladiatorsandaler och sommarkläder. Elin anslöt också efter en stund. Några fynd gjorde vi, och kunde nöjda och glada och lite för mätta sätta oss på tåget hem.
De senaste timmarna har jag lagat mat och städat lite eftersom far fyller år idag. Dock verkar han inte behaga komma hem i tid, precis som vanligt, så maten hinner väl bli iskall. Dessutom hade jag inget recept, så vi får väl se hur det smakar ;)

För övrigt saknar jag alla i mora jättemycket, och börjar få ångest över att jag inte ska till oringen. Åh!



seeya
/J

söndag

Tjaaaaaa.

äntligen verkar vädret bestämma sig för att bli på bättre humör, vore ju toppen om det vart sol nu när jag är ledig i två dagar :D De senaste dagarna har spenderats på jobbet, men jag klagar inte, vi är verkligen ett toppengäng som jobbar där, och vi planerar en poolkväll så fort alla är hemma, naaice. Midsommaraftonskvällen spenderades i gropen för första gången på länge, och jag träffade faktiskt lite folk där, vilket var kul. Annars känns midsommar rätt överskattat.
Imorgon väntar förhoppningsvis en tur till borlänge för att införskaffa lite nödvändigheter till resan, bara 7 dagar kvar nu !! Börjar få lite resfeber och packpanik, meeen det löser sig alltid (: Innan det är dags så är det en fartvecka fylld med intervallpass och jobb som väntar, och det är bara att ta sig i kragen och genomföra, man kan ju alltid hoppas att det ger resultat till hösten :b
Nu ska mamma överta datorn,
och jag borde gå ut och njuta av vädret!
Seeya
/J


fredag

God morgon!
Klockan är 07.33 och jag vaknade för ca 1 timme och 18 minuter sedan för att hinna cykla till jobbet. Men vad ser jag? Gårttgråttgrått och spöregn. Klok som jag är bestämde jag mig för att ställa in cykelturen, såvida jag inte vill komma till jobbet som en underkyld, dränkt katt! Tyvärr så har jag då istället gått upp ungefär 2 timmar för tidigt, och inte kan jag somna om heller. Dessutom har jag ett litet problem, nu vet jag inte hur jag ska ta mig till jobbet! Men förr eller senare så vaknar väl Frida så jag kan tigga moppeskjuts :b
Förhoppningsvis tar sig vädret i kragen snart, det är ju faktiskt midsommar och jag är ledig ikväll. Då måste vädret vara bättre, banne mig. Nu funderar jag på att ta en powernap i soffan, det är ju trots allt 2 timmar och 20 minuter kvar tills jag börjar.
See yaaa
/J



yeeeah, Leksands OK på Rånäs typ.. 2007? gud, flashbacks!

torsdag

hallooo!
jag måste säga att jag är stolt över att jag ens skrev rätt dag på rubriken, för shit vilken dålig koll jag har på allt just nu :b men jag kan lova att jag har STENKOLL på när vi åker till underbara Kroatien, det är snart bara en vecka kvar :D

Just nu så är jag inne i den vanliga jobba, äta, träna, sova- rutinen, och så lär det väl se ut fram tills vi åker iväg! Meen jag klagar inte, sedan blir det ju 2 veckor chill i Kroatien som väger upp det hela. 
Imorgon är det midsommar, så det blir först träna&jobb och sedan får vi se vad som händer! Kanske att jag tar mig till gropen för första gången på mycket länge. Hoppas att man träffar lite old people också :)

Justdet, vi har varit på Jukola också!
Det var nice, men tävlingen gick åt helvete för mig. Äsch, shit happends. Det gick iaf bra för 1a laget, och för herrarna (återigen vinst över mora, viktigt!!) och som någon sa ; det är Jukola och 10mila som räknas.. visst, gärna för oss ;D
Båten hem var dock en liten besvikelse, men äh! Det var kul att få åka iallafall, och nästa år ska det banne mig gå bra för mig också. För övrigt så överanvände jag ordet fail, tillslut fanns det med i varannan mening!

Jag känner att det här bara blev en röra av osammanhängande meningar, men jag uppdaterade iallafall och det är alltid något! Vi hörs då, hoppas jag :b
take care!
/J


sommarlov

Åh, nu har vi sommalov. Sorgligt, men lite skönt. Och vi kommer faktiskt tillbaka i höst som tur är:)
Just nu är det packning och lite städning av lägenheten som förhoppningsvis inte behöver stå själv hela sommaren,
dessutom taggar vi för Finland och Jukola :D
kanske kommer det en liten summering av första året på skidgym, SÅ värt att minnas :)
jag har inte så mycket mer att säga, men förhoppningsvis kommer inte bloggen helt dö ut i sommar :b
Glad sommar, så hörs vi!
love
/J




Utkast: oooooojoj. verkligen ...

oooooojoj. verkligen jättedålig uppdatering. (Y)
men okej, följande har hänt sen sist:
- Skeer, meganice verkligen!
- tävling i alfta
- mördarstyrka för benen
- fönsterkonferens
bland annat!
idag åkte vi gocart, haha. Det var kul, fast jag var asmesig i början. Sedan ägde jag ut allt och alla, nästan. högt betyg på det iallafall :D
nu är vi på plats i curry för en sista filmkväll, mysigt värre! Åh gud, snart har vi sommarlov, sjukt!
jag kommer sakna skidgym,
<3

studenten

åh gud.
nu har vi nyss kommit hem från studenten, och jag har insett att jag måste vara en av världens blödigaste människor.
det var hur kul som helst att se dem, men gud vad jag började gråta. Så himla sorgligt att dom slutar nu, skidgym kommer ju aldrig bli sig likt utan dem. Jag menar, vem ska nu komma med alla sköna kommentarer? Vem ska säga alla dumma saker? vem ska vara sämst på volleyboll? vilka ska nu köpa alla konstiga födelsedagspresenter?
jag kommer sakna dem kan jag lova!

Ikväll är det skeer, och det ska bli otroligt kul! träffa alla en sista gång.. nej usch, nu ska vi se det positivt.
JAG ÄR TAGGAD! :D:D:D
nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vart jag hamnar!
Seeya!
/J

torsdag

vi överlevde gårdagen och kan faktiskt gå idag, trots lite stela ben och onda knän, hehe.
det finns egentligen inte så mycket att säga om dagen, regnregnregn och k a l l t, typisk svensk sommar, men efter regn kommer sol säger dom ;)

wiieho, jag kan lova att det finns ngn här som längtar till helgen :D som faktiskt börjar redan imorgon då 3:orna och 4:orna tar studenten, sorgligt att säga hejdå till dom, dom kommer helt klart att saknas här nästa år!
och sen på kvällen blir det party på skeer :D
lördagen innebär 6 juni, nationaldag och VM-kval i fotboll mellan Sverige och Danmark. Jag och Kristian ska till Stockholm och heja på där, han fick det i 20-års present. Självklart blir det lite shopping också ;))
helgen kan bli bra, riktigt bra

nattinatti, dags att sova snart :)

/F 


:DD

VI HAR PRECIS SPRUNGIT HELA BJARNERUNDAN OCH ÄR SJUKT NÖJDA :D:D

rapport kommer, nu är vi mer eller mindre döda ^^

/F

tisdag

hola.
näst sista veckan på skidgym har börjat, eller, näst sista veckan i 1:an iaf. Ganska sorgligt, men sommaren kommer nog att gå fort, jag säker bara: KROAAAAAAAAATIEN!
hur som helst, idag har vi åkt Moraklocksrundan, och imorgon väntar den fruktade Bjarnerundan - en löptur runtom i moraskogarna  på en sisådär 3,1 mil. Det skulle vara så coolt att springa hela, och hur det går lovar vi att återkomma med!
Kan iallafall avslöja att vi laddar med mycket pasta, gröt, och några liter vatten. Jag ska springa tills jag stupar, tills benen inte längre bär mig. Hehe.

Nu måste jag dessvärre fortsätta med min fruktansvärt intressanta diktanalys, följt av en om möjligt ännu intressantare bokrecension. Slut på skolan? inte en chans!
Take care
/J

RSS 2.0