I D R E !

Tjooooooooooooooooooooooopp
Om endast 6 h och 31 minuter åker vi till Idre för läger 2, denna gång bara skidO! Skidåkarna åker till bruks, men jag är inte speciellt avundsjuk, för Idre är riktigt fint det med kan jag lova :) Duktig som jag är har jag packat klart, och något som är ännu duktigare är att jag har övat på franskaglosorna! Igår lovade jag ju att jag skulle bli en seriös elev, särskilt på franska.. heja Johanna!´
För att göra er avundsjuka så kan jag ju bjuda på lite smakprov från programmet; Längdtävling  5km F, 2 st skidO tävlingar, Lövåsen, gladiatorslingor, nåt mysigt klassiskt pass, läxläsning (extra viktigt, jag menar, jag är ju en seriös student..) och såklart en maaaaaaaaaassa kul med alla underbara människor :D
Förhoppningsvis kommer jag ihåg att använda kameran den här gången också, vore ju treevligt!
Ha det bra, för det ska vi :D
/johanna

toppenfinemangjättehärlighelg!

SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERIGE,
vann på både herr- och damsidan igår
kom trea i damstafetten
kommer säkert åka bra i herrstafetten
och är allmänt bäst på längdskidor just nu!
DESSUTOM är världens bästa SARA&LOVISA här och hälsar på, äntligen :D Vi har haft en uuubermysig helg, med promenader med sara på kryckor in till stan, tikka masala(stavning?)-kyckling, glass på donken, skidor i älvdalen(dock bara invånarna i 20b), tacomys och bring it on, en stööööööört läskig kväll igår=massa skrik, flum och bara allmänt myyyyys!
hoppas det blir ett besök i Sanviken för oss snart , skulle vara gaaaanska så nice :)
just nu ligger sverige 6a i stafetten, men dock bara runt sekunden efter. hejahejahejahejaheja

På tisdag åker vi till Idre för ännu ett trevlig läger, dock bara skidorienterare denna gång, Hoppas på fint väder, en meter snö, skaråkning och fjäll. Och såklart ett lite socialare läger denna gång... ;)
nu ska vi se klart på skidorna, och sen förhoppningsvis ta oss ut och träna lite!


En glad Sara med en fot som det är synd om!



PEEEEEEACE!
/Johanna


j'aime franska, trés mycket. NOooooooooooooooot

you'll remember meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee when the west wind mooooooooooooooooooooooooooooooves
brabrabralåt

allsång by johanna i 20b

vi har haft teori idag, i 10 minuter. feeeeeeting sovmorgon vi kunde ha haft annars. ikväll är det träningstävling i älvdalen, 10km fritt. läskigt!
snart har vi franskaprov, det kan verkligenverkligen ta sig. hur ska man kunna ha prov när man inte har lärt sig nånting?

snaaaaaaaart är det torsdag också, och då får vi besök av inga mindre än Sara och Lovisa
DET blir feeedt nice, kan jag lova :D
hörs då!
/johanna


uninteresting

Julia, som säger sig vara Gustaf Noréns hemliga fru, utmanade oss jobbigt nog att;

-skriva sju sanningar om sig själv.
och eftersom det numera bara verkar vara jag som tar hand om vår stackars blogg, så blir det också jag som gör den!
let's go:

- För det första, jag kan inte göra den här listan utan hjälp av julia
- Och efter att ha läst Julias svar, så måste jag stoltsera med att jag faktiskt HAR sett Lejonkungen, även om det var först när jag gick i sjuan...
- Jag måste ha mest brandnoja i världen, iaf på skidgym
- Jag erkänner mig själv som en stor fet skidnörd
- Jag är till skilnad från Julia bäst i världen på sällskapsspelet Alias
- Jag är rädd för skogen, och jag orienterar, så ni kan ju dra era egna slutsatser om hur bra den kombinationen är
- Jag är myyyyyyyycket svag för pepparkakor

jag utmanar erika&marie (erikamarie.blogg.se) 
och dah, bara för att jag inte vet hur man länkar ;)
imorgon tänkte jag försöka ta mig från tågstationen, hem och byta om, och sen till styrkan på 12 minuter!
see ya!
/johanna

fredag hela veckan

ah men tjena!
i tisdags kväll kom vi hem från bruks, och ååh vad underbart det var :) pyttelite snö och bara 7 km att åka runt på de första dagarna, men vad gör det när man är där med skidgym? Vi tog bl.a en långtur på fjället,vilket var mycket mysigt. Synd att vi var så få bara. Sen så har jag också både åkt bakom och blivit omåkt av självaste Charlotte Kalla, eftersom landslaget befann sig där på träningsläger, och det var ganska ballt faktiskt! Även min skidO-idol Johan Granath var där de sista dagarna!
Förutom att åka skidor, vilket vi gjorde för det mesta som ni kanske förstår, så har vi haft dansbingo och ettornas afton. Dansbingon var något av en succé enligt mig, jag tycker det var jättekul, haha :b ettornas afton däremot.. nä, inga kommentarer om den!
Tyvärr så lämnade halva 20b + Marie och Axel lägret under måndagen, menmen, that's life, och dom slapp därmed ettornas afton, hahah. Synd bara att de missade det underbara vädret som var dagen efter, det hade snöat under natten och morgonen och sen sprack det upp och vart soligt, kallt och uuuuuuuuuuuuuuberfint! Men det är ju inte långt kvar tills nästa läger i Harsa som tur är!
resten av veckan har också vart helt ok, vila hela onsdagen och bara sooofta. Det var skönt, jag satt vid datorn och tvn hela dagen ;D igår var det en rätt seg dag i skolan, sen ännu en gööörskön viloeftermiddag och sedan ett härligt löppass med Moa och Ida. Idag har vi åkt skidor i Älvdalen på en 1 km slinga, men det var rätt nice det med faktiskt! Ikväll väntar tacos och förhoppningsvis Idol med currybarnen :)

måste också säga att jag längtar efter nästa helg, när les sandvikentjejer kommer hit och myser med oss :D
värsta jätteinlägget, men sånt är livet när man inte orkar uppdatera så ofta!
 



until next time,
xoxo
joooooooohanna

bruksvallarna, jatack!

nu är det endast 9h och 15 minuter tills bussen rullar iväg från skidgymnasiet mot bruksvallarna!
fett nice måste jag säga, även om snörapporterna därifrån inte ser så kul ut. Men vad kan bli tråkigt med skidgym liksom? Dagen har ägnats åt packning, vilket faktiskt har gått ovanligt smidigt, därför lär jag tänka igenom allt några gånger till innan jag kan känna mig säker. Vi har också hunnit med en sväng ner på stan, och såklart filmkvällen som håller på att bli något av en torsdagsrutin. Skräckis var det som gällde idag, dead silence. Den var apläskig emellanåt, men mestadels så var den rätt seg. Fast några skrik från oss tjejer blev det iaf, + att jag satt och darrade halva tiden :b Menmen, helt rädd blir man la inte när man har sina trygga grannar bredvid sig.

Igår fick jag och frida nåt jäkla pigg-ryck framåt 11 på kvällen, så vi passade på att införa en ny tradition om du är för pigg för att sova på kvällen, nämligen pyjamas-åttan. För er som inte vet så går åttan egentligen ut på att springa naken i en åtta runt stentorp, men vi körde den igårväll med pyjamas, tjockisskor och tjockisjacka. hehe. sen åt vi en macka för att vi skulle bli trötta av matsmältningen, gick in till 20a och dampade lite, och sedan kunde vi faktiskt sova, trots en viss tuta på en viss cykel...
nu är det verkligen dags att sova, vi har ett gryyyyymt härligt läger med alla underbara människor framför oss!
måste bara bjuda på en bild för att framkalla lite avundsjuka..



ciaoooooooo!

RSS 2.0