b-b-b-oring

Tjaaaaaaa
Jag har tråkigt, så därför snodde jag julias The Year-lista, wohoooooo.

Kategori Film och TV
Årets film: hm, jag kollar väl typ aldrig på film, men mamma mia va bra, och så har jag ju inte sett björn gustafsson- ett livsverk än;)
Årets komedi (serie): Vänner
Årets Serie: gossip-girl, grey's var väl i stort sett det jag kollade på
Årets Scen: haha, noo idea
Årets karaktär:  ingen aning, joey, och dan i gg? :b

Kategori Musik
Årets Skiva: öööööh. hmm. Colplay? kom den iår? HAHA, noll koll på musik =johanna
Årets Låt: viva la vida. sen den som påminner mest om 08 måste fan vara norges bidrag till melodifestivalen, eftersom jag hörde den konstant på jobbet! + curly sue, som också var värsta jobb + första moraveckorna-låten :b
Årets Soloartist: baah. jag vet inte.  winnerbäck?
Årets Duo: hahaaa, varför gör jag detta testet? jag och elin på skolavslutningen
Årets Trio: hm, jag alicia och erika på ettornas afton
Årets Band: venne, goodloking trash, coldplay, arctic monkeys
Årets Spelning: den enda jag var på, goodloking trash, what about a band och lyptic rise, det var kanske fler också, men dom har jag glömt.

Kategori Text
Årets Blogg:  VÅRAN såklart ;D och tjugosjub!
Årets Bok: hm, svårt. jag läser ju så sjuukt många bra böcker. säkert nån liza marklund eller nåt!
Årets ord: håller med julia; VROKSJAB
Årets mest sanna textrad: whatttt? hmm, Ett och två och tre och fyr, plåga kroppen tills du spyr, fem och sex och sju och ått, skidO är en riktig sport" ? HAHA ;D

Kategori Allmänt
Årets resa: åhhhhh, skidO i östersund och lägren med skidgym?
Årets tidsfördriv: datorn, uschhh.
Årets nervösaste: hmm, jag var fett nervös på oringen, när det åskade, fyfaaan. sen är jag la alltid nervös på tävlingar, och även på träningar ibland, haha. Jag var apnervös inför nollningen också, :b
Årets jobbigaste: att vänta tills man fick börja i mora!
Årets besvikelse: att få fucking körtelfeber när tävlingssäsongen börjar. missa usm. finns nog mkt mera.

Det här var en rätt tråkig lista julia, särskilt för mig som inte är så insatt i film,tv och musikvärlden. Iaf inte mer än nödvändigt.
Nu ska jag försöka få tag på julia på msn också, det är kind of omöjligt!
Imorgon är det nyår, jada.

lights out
/johanna

snillet spekulerar


nytt uppdateringsrekord? haha, men jag måste bara dela med mig av min systers funderingar och hennes underbara lokalsinne( kanske inte lika intressant för er som inte bor här i trakterna, men whatever!);

Alldeles nyss så skulle far förklara för mig vad som menades med nord-sydlig riktning (haha bara det), och då kom vi in på åt vilket håll Norge låg. Ditåt, sa alma och pekade mot finland. Vi frågade henne om det verkligen var så, jaadå sa hon. Sen frågade vi vart borlänge låg. Ditåt, sa hon och pekade mot mora. Herregud tänkte jag. Åt vilket håll bor mormor då?, hon funderade ett tag, och pekade sedan mot finland igen. Herregud igen. Åt vilket håll bor farmor då? hon pekar mot mora. Men åt vilket håll ligger stockholm då?, då pekar hon uppåt igen, och sedan lägger hon till, för fjällen ligger ju ditåt, och pekar söderut. Himmel, detta har hon alltså gått och trott i hela sitt 11-åriga liv, såvida hon inte drev med oss, och det tror jag inte. Vi bad henne tillslut rita en karta av hur man åker ner till hemköp och sedan ner till stora vägen härifrån, vilken hon ritade.. tja, hon började med att rita vägen ut från vårt hus åt fel håll, och sedan svänger man tydligen ner till stora vägen åt siljanshållet. Intressant! När hon slutligen fattade att fjällen låg uppåt och stochholm neråt var hennes kommentar; men vad LÄSKIGT!
mammmmmmmmmmmmmma mia, och den här ungen ska va orienterare?

Jaja, bon nuit!

watch out, ny medlem i 20b!

Shuuuuu

Även fast det är lov så tycker jag att vår lilla söta blogg förtjänar lite uppmärksamhet, något den inte direkt får i överflöd. Förhoppningsvis får vi snart tummen ur och fixar en design, men det har blivit förbaskat dåligt med kort under den första terminen, skärpning!  Annars så händer det inte mycket alls här i Leksand, jag har suttit hemma i ungefär en vecka nu och haft tråkigt, med undantag för julafton, och såklart dagens besök i mora. Följde med systrarna upp och hejade lite, och träffade lite människor, även fast de flesta åkte skidor och inte hade tid att prata med mig. Det var iaf mycket trevligt, och jag har spenderat mer tid utomhus idag än under hela lovet tillsammans tror jag, huhu. Men det är körtelfeberns fel! Det har vart supernice väder här under veckan, och jag får inte åka schiiiider, blä! Det blir det snart ändring på hoppas jag, helst innan jag får åka upp till mora igen för ännu en termin med alla underbara människor.

Föressten så måste jag tala om att 20b numera har en... DAMMSUGARE! :D Den är pytteliten, rosa och jättesöt. Den kommer såklart att döpas också, så har någon förslag på vad våran lilla polare ska heta så hör av er ;)
Kanske att det kommer lite bilder från dagen, så fort marie skickar dem!
God julia i efterskott, och gott nytt skidår!

Puessssss

Ett tack-inlägg till Sara, min räddare i halsnöden!

Tjena

Detta inlägg är tänkt som ett enda stort tack till min kära medsjukling Sara Lundsten från tjugosjub.blogg.se, Sandviken.  Hon lyste upp mina mörka sjukdagar med sina inlägg och roliga kommentarer, och dessutom gav hon mig det underbara tipset om glass, vilket gjorde att jag dagen efter nästan kunde svälja normalt och äta riktig mat, och dessutom var jag nästa feberfri! Eftersom Sara också har mått minst lika pissigt som jag så uppskattar jag hennes stöd, eftersom det alltid är svårare att få friska människor att förstå hur man mår (äsch, ät lite nu, det kan väl inte vara så svårt?!). Jag hoppas nu att Sara mår bättre, och att hon riktigt kan njuta av julmaten. Annars är glass alltid ett hyfsat bra komplement till den vanliga skinkan...
Mitt tillstånd kan jag beskriva som rätt kraschat, eftersom jag just har fått reda på att jag har körtelfeber. Mindre rolig julklapp såhär dagarna innan julafton.. Nu hoppas jag bara på så kort vilotid som möjligt!

En massa tack-kramar till Sararara, jag hoppas vi ses snart :D

bu-bye

godisren och madagaskarleksaker

Våran uppdatering av bilder har väl inte heller vart den bästa, men det ska det förhoppningsvis bli ändring på! Kan ju börja med den überfina glasstårtan vi gjorde till ankan igår :D


glasstårta med godis+godisren


överraskningkalaaaaaaaaaaaaaaas

eftersom att texten inte vill flytta på sig nu, så får den vara i mitten. ankan vart glad. kan man bli annat? ;D han fick även en madagaskargiraff och 2 madagaskarapor av mig och Marie, sweeeet. Idag har det vart kallt här och vi har tränat och lärt oss allt om aerob och anaerob träning, och imorgon ska vi åka skidorientering på Hemus. I helgen är det Björnjakten, när alla skidåkarna är på j-cup i skellefteå ;)
nu ska vi äta färskpasta med creme fraiche, det är goeeeeeeeeeeeeeeettttt, hoppas jag.
Hasta la vista!

long time no seen

aloooha
nu var det ett tag sen igen då, kände att det var dags att skriva igen nu när våra kära vänner i 27b i sandviken har rest sig ur askan, som de själva uttrycker det, och börjat skirva blogg igen. Det är trevligt tycker vi, men vi kan ju inte vara sämre, så nu ska det bli lite ordning här. Iallafall för tillfället..
Under tiden ni har fått vänta så har vi hunnit med en hel massa roliga saker, som tex läger i Idre med skidorienterarna! Det var veeeeeery nice, med uberfina skidOövningar. Massa cred till tränarna som åkte runt på skotrar och skrev ut kartor hela nätterna och halva dagarna, och såg lite småslitna ut efteråt! Förutom träning så hittade vi på massa andra saker, som att spela in en skidfilm, med bara tjejer ;) hahah! Får se om resultatet någonsin publiceras.. Pratmakarna var även ett mycket populärt spel, men jag saknade min teamMate Sara, ingen ägde lika mycket som vi, även fast Martin var helt okej ;) Iallafall så var lägret kanooooon, kan det bli annat med skidgym? tror inte det va!


Idag är det så att våran kära granne Andreas, ankan, honken holmberg fyller år, och det ska vi såklart fira. Men det ska bli en överrasskning, och även fast han antagligen inte läser detta så får ni andra vänta på närmare information, moahaha.
Idag har även jag och Marie fått dampryck efter dampryck efter dampryck och legat och skrattat ca 1,5 timme av pluggtid + på italienskan. Hehe. På kvällen fick jag även lite mer damp, tillsammans med Frida, vilket resulterade i att Daniel Svensson måste tro att jag har något allvarligt fel i huvudet! Menmen, that's me! Nu ska jag dra och förbereda la surprise

.

Ciaooooooo bellas

RSS 2.0